Schuco kunststof kozijnen

Schuco is één van de marktleiders op het gebied van kunststof kozijnen. Schuco werkt met drie verschillende lijnen, namelijk de Corona SI 82+ serie en de CT70 en de CT70 accent serie. Deze kunststof kozijnen worden geproduceerd volgens gepatenteerd ontwerp en zijn zeer energiebesparend. De Corona SI 82+ lijn is het kozijn wat de hoogste energiebesparing realiseert, hiernaast heeft dit kozijn een inbouwdiepte van 82 mm. De CT70 series hebben een inbouwdiepte van 70mm.

Comfort, kwaliteit en veiligheid

Kiezen voor kunststof kozijnen van Schuco is kiezen voor zekerheid. Schuco kunststof kozijnen voldoen aan de strenge Nederlandse kwaliteitsnormen zoals het KOMO- en SKG keurmerk. Voor het verhogen van de inbraakwerendheid worden de richtlijnen van het PolitieKeurmerkVeiligWonen in acht genomen. Zo weet u zeker dat er geen ongewenste gasten uw woning binnen kunnen komen als de ramen en deuren gesloten zijn.

Nu al vanaf €45,- per maand nieuwe Schuco kozijnen

Bij Amsterdam kozijn heeft u nu uw Schuco kozijnen voor een klein bedrag per maand. Uw hele woning voorzien van kunststof kozijnen vanaf €45,- per maand inclusief montage, waar dan ook in Nederland. Wij werken zonder aanbetaling, dus waar uw keuze ook op valt, u betaalt pas na montage.

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte? Vult u dan onderstaand formulier in dan neemt van onze medewerkers spoedig contact met u op.